Over mij

Wilt u een afspraak maken?

Bel ons dan even!

Mijn verhaal

Hairstyling Power-Qnipp

De juiste look die bij je past!

Hoi! Mijn naam is Lia en ik ben een kapster met meer dan 35 jaar ervaring in de branche. Ik begon eerst mijn eigen salon, Cascatelle, in Zaltbommel, maar ben onlangs verhuisd naar Kerkwijk en opende mijn nieuwe salon, Hairstyling Power Qnipp. Gedurende mijn hele carrière ben ik altijd gepassioneerd geweest om op de hoogte te blijven van de nieuwste haartrends en -technieken. Ik heb een uitgebreide training gevolgd en heb mijn vaardigheden in de loop der jaren aangescherpt om mijn klanten de best mogelijke service te bieden.

Ik ben gespecialiseerd in een breed scala aan haardiensten, waaronder knippen, kleuren, styling en meer. Ik ben trots op mijn aandacht voor detail en het vermogen om te luisteren naar de behoeften en voorkeuren van mijn klanten. Ik streef ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren in mijn salon, waar mijn klanten kunnen ontspannen en het gevoel hebben dat ze in goede handen zijn.

Ik ben toegewijd aan het gebruik van hoogwaardige producten en hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat mijn klanten mijn salon met een goed gevoel verlaten en er op hun best uitzien. Ik geef ook prioriteit aan het handhaven van een schone en hygiënische omgeving voor de veiligheid en het comfort van mijn klanten.

Bedankt voor het bezoeken van mijn site. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en u te helpen uw gewenste look te bereiken.


Onze producten